hu

Antiforfora
Come combattere la forfora dei capelli

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Antiforfora


Antiforfora : Hajhullás korpásodás pu ò, hogy csúnya, és az azonos időben bosszantó probléma okozhatnak kellemetlen érzés a fejbőr, a viszketés és égő érzés. Abban az esetben, ha még nem sikerült a probléma megoldásában a korpásodás, próbáljon meg egy vagy több u természetes orvosolható, még kér néhány tanácsot dla fodrászat. Fontos, hogy a felesleges faggyú a bőr tiszta, de a megfelelő haj mossa è fontos, hogy felismerje a korpásodás és használja a speciális samponok és balzsamok è tisztító. Az akut fázis pi ù mossa meg a haját, kétszer vagy háromszor egy héten egy a Korpásodás elleni sampon, a szalonban vásárolt. Cink pirition és szalicilsav is hatékony elemeket, hogy ezeket a termékeket. Mikor a probléma è nehezedett a normál à használja a különleges sampon egyszer a héten, az olaj vagy a sampon, anélkül, hogy parabének és habzó hatása, hogy tisztítja a szélsőséges csemege, váltakozó. Hetente egyszer is találsz egy maszkot, hogy táplálja és hidratálja a hajat, méghozzá a fodrász. Ne használja a haj szárító túl meleg, mert a hő é megváltozik az összhang a faggyú, így a haj zsíros pi ù gyorsan. Is elkerülhető színek, ammóniával, amely súlyosbíthatja a gyulladás. Vagylagosan, használ természetes színek vagy henn é, még akkor is, ha megy, hogy a fodrász. Ha már észre, viszketés, korpásodás könyörtelenül, lépjen kapcsolatba a bőrgyógyász vagy egy à szalon szakosodott felülvizsgálja a belépés előtt a jelenléte egy seborrheás dermatitisz és a psoriasis. Abban az esetben, dermatitis ha heveny gyulladás è, orvosa a kortizon-bázisú ò végül kezelhető helyileg a területen, ahol azt mondta, a viszketés.

Encyclopaedic hair website

Antiforfora capelli Antiforfora acconciature Antiforfora estetica Antiforfora moda-capelli Antiforfora salute Antiforfora parrucchieri

Antiforfora - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Antiforfora, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Antiforfora, Globelife, fiera parrucchieri, marche prodotti capelli, settore parrucchieri, aziende tinture capelli, produttori prodotti professionali parrucchieri, fabbrica linee prodotti conto terzi, private label, accessori capelli, rivenditori prodotti parrucchieri.
Antiforfora, grossisti venditori prodotti per capelli, concessionari prodotti per parrucchieri, agenti parrucchieri, saloni di bellezza, ricerche di mercato nel settore della moda capelli, attrezzature per parrucchieri, infoltimento capelli, informazioni capelli, notizie prodotti parrucchieri, arredamento negozi di acconciatura.
Antiforfora, import export, forniture parrucchieri, made in italy

Gossip & News

17 Jan 19

HandCO

BEAUTY BAZAR FASHION è lo short magazine
dedicato alla moda-capelli di tendenza e
H&CO MAN LAB, noto Salone di Visnadello (TV),
si è aggiudicato la copertina di questo numero !

H&CO MAN LAB è un salone dedicato anche alla bellezza maschile.
Troviamo una sala barba dove poter vivere in relax l’antico rituale
della rasatura, una sala hair più vivace, dedicata al mondo capelli uomo
e per finire la ciliegina sulla torta: l’area estetica.

Sfoglia la rivista online !

Visita il salone di H&CO MAN LAB
Via F. Baracca, 2 - Visnadello (TV) - Italia
Tel. 0422 928643 - 347 0951394

17 Jan 19

Mayte Garrote

 

Note Collection is inspired by the importance of small details. The hairstylists have created a fashion collection that can be taken to a party or event. An image with avant-garde notes and nuances for those who bet to get away from the usual, being somewhat more daring, without reaching excess. The particular and suggestive detail that makes the difference and breaks with the routine.

Collection: Note
Ph: David Arnal
Make-up: José Luís Blasco
Stylist: Aaron Gil Llacer
Hair Assistant: Erika Poveda

hair-collections

17 Jan 19

Jose Urrutia

 

The force of the wind is the inspiration for this collection, a force that shapes the hair to it’s liking, which faces a strong and unstoppable woman. A fight of two forces as old as time.

Collection: Black
Ph: Jose Urrutia
Make-up: Anabel Larrauri
Stylist: Karmen Ramírez
Retoucher: Javier Villalabeitia

hair-collections

16 Jan 19

Pelsynera

 

Our perception capacity is partial, so we capture reality in a biased way, between generalizations, eliminations and distortions. Our brain has the ability to add or modify parts in order to obtain a comprehensible whole. The hairstylists wanted to focus on the concept of the “point of view”, fixing the attention to make visible the invisible, to convey with precision, in detail, the excellent aspects of each image.

Collection: Punto De Mira
Ph: Oliver Viladoms Studio
Make-up: Pelsynera
Stylist: Pelsynera

hair-collections

16 Jan 19
 

Androgene Collection is created with structure and shape. Each look is suited and groomed to illustrate an 80’s aesthetic. Graphic shapes but with movement and texture and strong block colour created on real hair.

Collection: Androgene
Ph: John Rawson @ TRP
Make-up: Marika D’Ateuille
Stylist: Fritz

hair-collectionsEnter in Antiforfora