hu

Antiforfora
Come combattere la forfora dei capelli

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Antiforfora


Antiforfora : Hajhullás korpásodás pu ò, hogy csúnya, és az azonos időben bosszantó probléma okozhatnak kellemetlen érzés a fejbőr, a viszketés és égő érzés. Abban az esetben, ha még nem sikerült a probléma megoldásában a korpásodás, próbáljon meg egy vagy több u természetes orvosolható, még kér néhány tanácsot dla fodrászat. Fontos, hogy a felesleges faggyú a bőr tiszta, de a megfelelő haj mossa è fontos, hogy felismerje a korpásodás és használja a speciális samponok és balzsamok è tisztító. Az akut fázis pi ù mossa meg a haját, kétszer vagy háromszor egy héten egy a Korpásodás elleni sampon, a szalonban vásárolt. Cink pirition és szalicilsav is hatékony elemeket, hogy ezeket a termékeket. Mikor a probléma è nehezedett a normál à használja a különleges sampon egyszer a héten, az olaj vagy a sampon, anélkül, hogy parabének és habzó hatása, hogy tisztítja a szélsőséges csemege, váltakozó. Hetente egyszer is találsz egy maszkot, hogy táplálja és hidratálja a hajat, méghozzá a fodrász. Ne használja a haj szárító túl meleg, mert a hő é megváltozik az összhang a faggyú, így a haj zsíros pi ù gyorsan. Is elkerülhető színek, ammóniával, amely súlyosbíthatja a gyulladás. Vagylagosan, használ természetes színek vagy henn é, még akkor is, ha megy, hogy a fodrász. Ha már észre, viszketés, korpásodás könyörtelenül, lépjen kapcsolatba a bőrgyógyász vagy egy à szalon szakosodott felülvizsgálja a belépés előtt a jelenléte egy seborrheás dermatitisz és a psoriasis. Abban az esetben, dermatitis ha heveny gyulladás è, orvosa a kortizon-bázisú ò végül kezelhető helyileg a területen, ahol azt mondta, a viszketés.

Gossip & News

22 Oct 19

Salone Internazionale di Immagine ed Estetica Integrale

MADRID - SALÓN LOOK, la Fiera che si è tenuta dal 18 al 20 Ottobre 2019, ha appena chiuso le sue porte, ribadendo il suo impegno nei confronti dei principali professionisti del settore della bellezza e dell’acconciatura.

Anche in questo 2019 SALÓN LOOK rimane un punto di riferimento in Europa, sia per l'offerta espositiva che per l'interessante programma di attività parallele come gli storici Congreso de Micropigmentación e Campeonatos de maquillaje.

STAND

STAND MAKE-UP

EXHIBITOR LIST SALON LOOK 2019

CORIOLISS - BOHEMA - CHATIER BELLA OGGI - AIRBASE MHB - MIJIN COSMETICS SPAIN - MICROCAYA S.L - LUXENAILS - KERADERMIC - HYPNOTIC - GLAR COSMETIC - FARMOGAL - BABYLIS - BEAUTY STAR - BLANE AROMASSENCE - CAPEL FACE - LOOK COMPANY ITALY - BIOTEKA - BRILLBIRD - I.P.S. SRL - GISELA MAYER GMBH - DONNERBERG - ARTERO - CENTE and more …

22 Oct 19

Salone Internazionale di Immagine ed Estetica Integrale

MADRID - SALÓN LOOK, la Fiera che si è tenuta dal 18 al 20 Ottobre 2019, ha appena chiuso le sue porte, ribadendo il suo impegno nei confronti dei principali professionisti del settore della bellezza e dell’acconciatura.

Anche quest'anno SALÓN LOOK rimane un punto di riferimento in Europa, sia per l'offerta espositiva che per l'interessante programma di attività parallele come gli storici Congreso de Micropigmentación e Campeonatos de maquillaje.

PERSONAGGI

22 Oct 19

No Strings Attached Colour for WELLA Professional

WELLA Professionals is launching a new Koleston Perfect ME+ 10 minute colour service called No Strings Attached Colour this month. The quick service is designed to encourage new and existing clients to inject some fresh colour onto their hair with a natural glossy shine. WELLA Professionals UK&Ireland technical director Robert Eaton said:"The service is for all age groups and styles."

21 Oct 19
Thomas Hills

Wink is the latest fun, frivolous colour collection from award-winning TH1 Hair Director, Thomas Hills. Comprising eight stunning looks, the collection is a portrayal of pigment and a bold execution of female elegance for a colour story that truly shines. Said Thomas: “This collection was an opportunity for me to have fun; to get creative and showcase strong, yet playful looks created around a range of hair colour, shapes and disciplines.”

Collection: Wink
Ph: Richard Miles
Make-up: Claire De Graft
Styling: Bernard Connolly

hair-collections

18 Oct 19
Anne Veck

The Hairstylist shots this collection in a scrap yard and the intention is to shock and to bring to the attention of the hairdressing industry how destructive the fashion world is to people and the planet. Each image illustrates a theme, e.g. the cotton industry, ghost fishing , over use of plastic, pollution of our rivers by chemical discharges. To achieve the looks the hairstylist incorporated waste materials including daubing the hair with paint, melting plastic into the hair and plaiting the hair with wire.

Collection: Toxic Fashion
Ph: Magic Owen
Make-up: Morgan Defre
Styling: Sue Fyfe-Williams
Collection Sponsored by: Revlon Professional

hair-collections

Encyclopaedic hair website


Antiforfora - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Antiforfora, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Antiforfora, Globelife, fiera parrucchieri, marche prodotti capelli, settore parrucchieri, aziende tinture capelli, produttori prodotti professionali parrucchieri, fabbrica linee prodotti conto terzi, private label, accessori capelli, rivenditori prodotti parrucchieri.
Antiforfora, grossisti venditori prodotti per capelli, concessionari prodotti per parrucchieri, agenti parrucchieri, saloni di bellezza, ricerche di mercato nel settore della moda capelli, attrezzature per parrucchieri, infoltimento capelli, informazioni capelli, notizie prodotti parrucchieri, arredamento negozi di acconciatura.
Antiforfora, import export, forniture parrucchieri, made in italyEnter in Antiforfora