anti forfora

causes i remeis per al problema de la caspa


Anti Forfora :

La caspa de pèl pot ser una desagradable i al mateix temps problema molest, que pot causar sensacions desagradables a nivell del cuir cabellut, com picor i ardor. En cas que encara no han aconseguit resoldre el problema de la caspa, tracti d'utilitzar constantment un o més remeis naturals, també demanant algun consell de la perruqueria. La neteja és essencial per netejar la pell de l'excés de sèu, però per rentar el cabell adequat és important reconèixer el tipus de caspa i utilitzar xampús i condicionadors específics. En la fase més aguda es renta els cabells dos o tres vegades a la setmana amb xampú caspa, també comprats al saló de perruqueria. La pirició de zinc i l'àcid salicílic són alguns dels elements eficaços que es troben en aquests productes. Quan el problema torna a utilitzar el xampú específic un cop a la setmana, alternant-lo amb un oli o xampú sense parabens i lliure d'efecte escumant que neta amb delicadesa extrema. Un cop a la setmana també fas una màscara que nodreix i hidrates els cabells, fins i tot des de la perruqueria. No utilitzeu un assecador massa calent perquè la calor canvia la textura del sèu fent que el cabell es greixi més ràpid. També evita els colors d'amoníac que poden agreujar la inflamació. Alternativament, utilitzeu colors naturals o basats en henna, fins i tot quan aneu a la perruqueria. Si vostè ha notat que la picor i la caspa no donen respir, poseu-vos en contacte amb un dermatòleg o especialista en perruqueria que es comprovi per una dermatitis seborroic o psoriasi. En el cas de la dermatitis, si la inflamació està en una fase aguda, el metge eventualment pot prescrit una escuma basada en cortisona per a ser utilitzada localment a la zona on se sent picor.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Anti Forfora, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Anti Forfora, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Anti Forfora, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Anti Forfora, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Anti Forfora, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy