antiforfora.net
causes i remeis per al problema de la caspa


Antiforfora.net : La caspa de pèl pot ser una desagradable i al mateix temps problema molest, que pot causar sensacions desagradables a nivell del cuir cabellut, com picor i ardor. En cas que encara no han aconseguit resoldre el problema de la caspa, tracti d'utilitzar constantment un o més remeis naturals, també demanant algun consell de la perruqueria. La neteja és essencial per netejar la pell de l'excés de sèu, però per rentar el cabell adequat és important reconèixer el tipus de caspa i utilitzar xampús i condicionadors específics. En la fase més aguda es renta els cabells dos o tres vegades a la setmana amb xampú caspa, també comprats al saló de perruqueria. La pirició de zinc i l'àcid salicílic són alguns dels elements eficaços que es troben en aquests productes. Quan el problema torna a utilitzar el xampú específic un cop a la setmana, alternant-lo amb un oli o xampú sense parabens i lliure d'efecte escumant que neta amb delicadesa extrema. Un cop a la setmana també fas una màscara que nodreix i hidrates els cabells, fins i tot des de la perruqueria. No utilitzeu un assecador massa calent perquè la calor canvia la textura del sèu fent que el cabell es greixi més ràpid. També evita els colors d'amoníac que poden agreujar la inflamació. Alternativament, utilitzeu colors naturals o basats en henna, fins i tot quan aneu a la perruqueria. Si vostè ha notat que la picor i la caspa no donen respir, poseu-vos en contacte amb un dermatòleg o especialista en perruqueria que es comprovi per una dermatitis seborroic o psoriasi. En el cas de la dermatitis, si la inflamació està en una fase aguda, el metge eventualment pot prescrit una escuma basada en cortisona per a ser utilitzada localment a la zona on se sent picor.

Gossip & News
29 Jan 20
federico fashion style il salone delle meraviglie
federico fashion style

Questa sera la nuova puntata del programma Il SALONE delle MERAVIGLIE con Federico Fashion Style, verrà trasmessa su REAL TIME alle ore 22:25.

28 Jan 20
Master Cordless by Andis

MOROCUTTI - Master Cordless by Andis icona delle tosatrici americane ora nelle mani dei barbieri italiani

MOROCUTTI azienda di BRESCIA, leader nella distribuzione di attrezzature e prodotti per parrucchieri ed estetiste, presenta Master® Cordless Li by Andis tosatrice cordless con caratteristiche innovative.

Master Cordless by Andis barber

CARATTERISTICHE di MASTER CORDLESS by Andis:

• Stile iconico per i fan della Master a filo
• Motore ad alta velocità che taglia i capelli sia bagnati
che asciutti | 7,200 SPM
• Alloggiamento in alluminio infrangibile per custodire
a lungo l’affidabilità e lo stile della tosatrice
• La tecnologia a velocità costante evita strappi
ai capelli o l’arresto della lama
• La batteria agli ioni di litio offre 90 minuti di autonomia;
ricarica completa in 60 minuti
• Molto più leggera della Master a filo
• La leva laterale regola la lunghezza di taglio
da 0,5 a 2,4 mm
• Design cord/cordless per una maggiore flessibilità di utilizzo
• Elegante base di ricarica

logo morocutti
28 Jan 20

Find put the latest hair collection, called “Bugs”, made by “Juan Ayoso” international hairstylist from ES.

Ph: Fraco Álvarez
Make-up: Carmen Ballesteros
Stylist: Norma Azucena

hair-collections

28 Jan 20

Permage is created by the King of Balayage and Schwarzkopf Professional, Global BlondeMe Ambassador, JACK HOWARD.

Permage is a dual colour service which curls the hair using Curlformers and lightens a few pieces to frame the face.

Watch Tutorial VIDEO here:

27 Jan 20

L’Oreal Professionnel for 2020 changes everything about MAJIREL except its iconic formula

Same iconic formula

Highly concentrated in caring agents and Ionene G Hair is 45% more conditioned after colour, perfect coverage, true to tone, long lasting colours, creamy non-dripping texture.

New cool inforced shades

Large colour palette with 8 new cool shades, up to 6 weeks of neutralisation, boosted in cool reflects.

l oreal majirel packaging 2020

New Design

Colour coded pack by colour family, shade number on the facing, new 100% recycled plastic cap, saving 7 tons of plastic each year.

tinte l oreal

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Antiforfora.net, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Antiforfora.net, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Antiforfora.net, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Antiforfora.net, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Antiforfora.net, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy
["21:17:03","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Antiforfora.net' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - GENERALE - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/ca.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/ca.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/antiforfora.net\/ca.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - GENERALE - impostata da: record da DB"]