antiforfora.net
αιτίες και διορθωτικά μέτρα για το πρόβλημα της πιτυρίδας


Antiforfora.net : Η πιτυρίδα των μαλλιών μπορεί να είναι μια αντιαισθητική και ταυτόχρονα ενοχλητικό πρόβλημα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες αισθήσεις στο επίπεδο του τριχωτού της κεφαλής, όπως κνησμός και καύση. Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμη καταφέρει να λύσετε το πρόβλημα της πιτυρίδας, προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε συνεχώς ένα ή περισσότερα φυσικά βοηθήματα, ζητώντας επίσης κάποιες συμβουλές από το κομμωτήριο. Ο καθαρισμός είναι απαραίτητος για να καθαρίσετε το δέρμα του υπερβολικού σμήγματος, αλλά για το σωστό πλύσιμο των μαλλιών είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε τον τύπο της πιτυρίδας και να χρησιμοποιείτε συγκεκριμένα σαμπουάν και μαλακτικά. Στην πιο οξεία φάση πλένει τα μαλλιά της δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα με ένα σαμπουάν πιτυρίδας, που επίσης αγοράζεται στο κομμωτήριο του κομμωτηρίου. Η απάρμηση του ψευδαργύρου και το σαλικυλικό οξύ είναι μερικά από τα αποτελεσματικά στοιχεία που βρίσκετε σε αυτά τα προϊόντα. Όταν το πρόβλημα είναι πίσω στην κανονική χρήση του συγκεκριμένου σαμπουάν μία φορά την εβδομάδα, εναλλάσσοντας το με ένα έλαιο ή σαμπουάν χωρίς παραμπέν και χωρίς αφρώδες αποτέλεσμα που καθαρίζει με ακραία λεπτότητα. Μια φορά την εβδομάδα, μπορείτε επίσης να κάνετε μια μάσκα που θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά, ακόμη και από το κομμωτήριο. Μην χρησιμοποιείτε πολύ ζεστό στεγνωτήρα μαλλιών επειδή η θερμότητα αλλάζει την υφή του σμήγματος κάνοντας τα μαλλιά λιπαρά πιο γρήγορα. Αποφεύγει επίσης χρώματα αμμωνίας που μπορούν να επιδεινώσουν τη φλεγμονή. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε φυσικό χρώμα ή χρώματα που βασίζονται σε χέννα, ακόμα και όταν πάτε στο κομμωτήριο. Εάν έχετε παρατηρήσει ότι ο κνησμός και η πιτυρίδα δεν δίνουν ανάπαυλα, επικοινωνήστε με έναν δερματολόγο ή ειδικό κομμωτή που θα ελέγξει για μια σμηγμπυροϊκή δερματίτιδα ή ψωρίαση. Στην περίπτωση της δερματίτιδας, εάν η φλεγμονή είναι σε οξεία φάση, ο γιατρός μπορεί τελικά να συνταγογραφήσει ένα αφρό με βάση την κορτιζόνη που θα χρησιμοποιηθεί τοπικά στην περιοχή όπου γίνεται αισθητή η φαγούρα.

Gossip & News
29 Jan 20
federico fashion style il salone delle meraviglie
federico fashion style

Questa sera la nuova puntata del programma Il SALONE delle MERAVIGLIE con Federico Fashion Style, verrà trasmessa su REAL TIME alle ore 22:25.

28 Jan 20
Master Cordless by Andis

MOROCUTTI - Master Cordless by Andis icona delle tosatrici americane ora nelle mani dei barbieri italiani

MOROCUTTI azienda di BRESCIA, leader nella distribuzione di attrezzature e prodotti per parrucchieri ed estetiste, presenta Master® Cordless Li by Andis tosatrice cordless con caratteristiche innovative.

Master Cordless by Andis barber

CARATTERISTICHE di MASTER CORDLESS by Andis:

• Stile iconico per i fan della Master a filo
• Motore ad alta velocità che taglia i capelli sia bagnati
che asciutti | 7,200 SPM
• Alloggiamento in alluminio infrangibile per custodire
a lungo l’affidabilità e lo stile della tosatrice
• La tecnologia a velocità costante evita strappi
ai capelli o l’arresto della lama
• La batteria agli ioni di litio offre 90 minuti di autonomia;
ricarica completa in 60 minuti
• Molto più leggera della Master a filo
• La leva laterale regola la lunghezza di taglio
da 0,5 a 2,4 mm
• Design cord/cordless per una maggiore flessibilità di utilizzo
• Elegante base di ricarica

logo morocutti
28 Jan 20

Find put the latest hair collection, called “Bugs”, made by “Juan Ayoso” international hairstylist from ES.

Ph: Fraco Álvarez
Make-up: Carmen Ballesteros
Stylist: Norma Azucena

hair-collections

28 Jan 20

Permage is created by the King of Balayage and Schwarzkopf Professional, Global BlondeMe Ambassador, JACK HOWARD.

Permage is a dual colour service which curls the hair using Curlformers and lightens a few pieces to frame the face.

Watch Tutorial VIDEO here:

27 Jan 20

L’Oreal Professionnel for 2020 changes everything about MAJIREL except its iconic formula

Same iconic formula

Highly concentrated in caring agents and Ionene G Hair is 45% more conditioned after colour, perfect coverage, true to tone, long lasting colours, creamy non-dripping texture.

New cool inforced shades

Large colour palette with 8 new cool shades, up to 6 weeks of neutralisation, boosted in cool reflects.

l oreal majirel packaging 2020

New Design

Colour coded pack by colour family, shade number on the facing, new 100% recycled plastic cap, saving 7 tons of plastic each year.

tinte l oreal

Encyclopedic hair website


Κομμωτές φροντίζουν την υγεία των μαλλιών στην ομορφιά και τα αισθητικά ινστιτούτα, με χτενίσματα στυλ για φωτογραφίες μόδας-μαλλιών και την πώληση των προϊόντων φροντίδας μαλλιών.

Σχετικά θέματα

Λεξικό κομμωτηρίου

Antiforfora.net, Κομμωτήρια, μαλλιά, υγεία, ινστιτούτα αισθητικής, φωτογραφίες της μόδας των μαλλιών, χτενίσματα, αισθητική, αγορά, φροντίδα φαλάκρα, Antiforfora.net, τριχοφυΐα, χρωματισμός, ηλιακές πινελιές, μπαλές, μέτσες, Σάμους, deja-vu, Antiforfora.net, Globelife, Fair Κομμωτήρια, μάρκες προϊόντα μαλλιών, τομέα κομμωτικής, εταιρείες βαφής μαλλιών, επαγγελματίες κατασκευαστές προϊόντων κομμωτικής, κατασκευάζει γραμμές με τρίτα μέρη, ιδιωτικές ετικέτες, αξεσουάρ μαλλιών, Antiforfora.net, κομμωτήρια καταστημάτων, χονδρέμποροι πωλητές προϊόντα μαλλιών, έμποροι Κομμωτήρια, κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής, έρευνα αγοράς στη βιομηχανία της μόδας των μαλλιών, εξοπλισμός επίδεσμο, πληροφορίες για τα μαλλιά, πληροφορίες για τα μαλλιά, Antiforfora.net, ειδήσεις Κομμωτήρια, προϊόντα κομμωτηρίου, εξαγωγή εισαγωγών, Κομμωτήρια

X

privacy
["21:57:59","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Antiforfora.net' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - GENERALE - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/el.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/el.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/antiforfora.net\/el.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - GENERALE - impostata da: record da DB"]