antiforfora.net
cauze și remedii pentru problema mătreață


Antiforfora.net : Matreata de par poate fi o problemă inestetice și în același timp enervant, care poate provoca senzații neplăcute la nivelul scalpului, ar fi mâncărime și arsură. În cazul în care nu ați reușit încă să rezolve problema de matreata, încercați să utilizați în mod constant una sau mai multe remedii naturale, de asemenea, cere pentru unele sfaturi de la coafor. Curățarea este esențială pentru curățarea pielii excesului de sebum, dar pentru spălarea corectă a părului este important să recunoașteți tipul de mătreață și să utilizați șampoane și balsamere specifice. În faza cea mai acută ea spala parul ei de două sau trei ori pe săptămână, cu un sampon matreata, de asemenea, achiziționate în salonul de coafor. Zinc pirition și acid salicilic sunt unele dintre elementele eficiente pe care le găsiți în aceste produse. Când problema este înapoi la utilizarea normală sampon specifice o dată pe săptămână, alternând-o cu un ulei sau Șampon fără parabeni și liber de efect spumant care curăță cu delicatesă extremă. O dată pe săptămână, de asemenea, face o masca care hrănește și hidrateaza parul, chiar de la coafor. Nu utilizați un uscător de păr prea fierbinte, deoarece căldura schimbă textura sebum face parul gras mai repede. De asemenea, evită culorile amoniacului care pot agrava inflamația. Alternativ, utilizați culori naturale sau henna pe bază, chiar și atunci când te duci la coafor. Dacă ați observat că mâncărime și matreata nu dau respite, contactați un dermatolog sau coafor specialist care va verifica pentru o dermatita seborroic sau psoriazis. În cazul dermatitei, dacă inflamația este într-o fază acută, medicul poate prescrie în cele din urmă o spumă pe bază de cortizon care urmează să fie utilizată local în zona în care se simte mâncărime.

Gossip & News
29 Jan 20
federico fashion style il salone delle meraviglie
federico fashion style

Questa sera la nuova puntata del programma Il SALONE delle MERAVIGLIE con Federico Fashion Style, verrà trasmessa su REAL TIME alle ore 22:25.

28 Jan 20
Master Cordless by Andis

MOROCUTTI - Master Cordless by Andis icona delle tosatrici americane ora nelle mani dei barbieri italiani

MOROCUTTI azienda di BRESCIA, leader nella distribuzione di attrezzature e prodotti per parrucchieri ed estetiste, presenta Master® Cordless Li by Andis tosatrice cordless con caratteristiche innovative.

Master Cordless by Andis barber

CARATTERISTICHE di MASTER CORDLESS by Andis:

• Stile iconico per i fan della Master a filo
• Motore ad alta velocità che taglia i capelli sia bagnati
che asciutti | 7,200 SPM
• Alloggiamento in alluminio infrangibile per custodire
a lungo l’affidabilità e lo stile della tosatrice
• La tecnologia a velocità costante evita strappi
ai capelli o l’arresto della lama
• La batteria agli ioni di litio offre 90 minuti di autonomia;
ricarica completa in 60 minuti
• Molto più leggera della Master a filo
• La leva laterale regola la lunghezza di taglio
da 0,5 a 2,4 mm
• Design cord/cordless per una maggiore flessibilità di utilizzo
• Elegante base di ricarica

logo morocutti
28 Jan 20

Find put the latest hair collection, called “Bugs”, made by “Juan Ayoso” international hairstylist from ES.

Ph: Fraco Álvarez
Make-up: Carmen Ballesteros
Stylist: Norma Azucena

hair-collections

28 Jan 20

Permage is created by the King of Balayage and Schwarzkopf Professional, Global BlondeMe Ambassador, JACK HOWARD.

Permage is a dual colour service which curls the hair using Curlformers and lightens a few pieces to frame the face.

Watch Tutorial VIDEO here:

27 Jan 20

L’Oreal Professionnel for 2020 changes everything about MAJIREL except its iconic formula

Same iconic formula

Highly concentrated in caring agents and Ionene G Hair is 45% more conditioned after colour, perfect coverage, true to tone, long lasting colours, creamy non-dripping texture.

New cool inforced shades

Large colour palette with 8 new cool shades, up to 6 weeks of neutralisation, boosted in cool reflects.

l oreal majirel packaging 2020

New Design

Colour coded pack by colour family, shade number on the facing, new 100% recycled plastic cap, saving 7 tons of plastic each year.

tinte l oreal

Encyclopedic hair website

Lexicon pentru frizeri

Antiforfora.net, frizerii, păr, sănătate, saloane de frumusete, păr de moda fotografii, coafuri, estetica, vanzare, chelie de îngrijire, Antiforfora.net, căderea părului, colorare, sunstrokes, coloranți, meches, Shatush, deja-vu, Antiforfora.net, Globelife, saloane de coafură echitabile, branduri de produse de păr, sectorul de coafură, companii de colorare a părului, producători profesioniști de produse de coafură, produce linii cu terți, etichete private, accesorii pentru păr, Antiforfora.net, distribuitori de frizeri, angrosiști vânzătorii de produse de păr, dealeri produse de coafură, saloane de coafura, salon de frumusete, de cercetare de piață în industria modei părului, echipamente de coafură, informații despre păr, informații despre păr, Antiforfora.net, știri produse de coafură, magazine de coafură pentru mobilă, export de import, consumabile pentru coafor

X

privacy
["22:15:05","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Antiforfora.net' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - GENERALE - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/ro.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/ro.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/antiforfora.net\/ro.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - GENERALE - impostata da: record da DB"]